Alle foto's GGG 2012

Italyherewe.com

Heb je een moment?
Vanaf deze pagina kun je alle foto's bekijken. Het zijn er veel, heel veel. Het geeft wel aan hoe leuk het geweest is en wat we allemaal gezien en gedaan hebben. De foto's zijn per fotograaf opgenomen. Een compilatie van de hele trip staat bovenaan de pagina, door te klikken op het kleine camera-symbool. Natuurlijk kun je ook hier klikken.

foto's van Paul

foto's Italyherewe.com

Voor de foto's van Paul heb je even tijd nodig. Pak een luie stoel, groot scherm, en een biertje en geniet. Ruim 300 foto's trekken dan aan je voorbij en gaande weg zal de glimlach vanzelf op je gezicht verschijnen.
De foto's staan hier.

foto's van Peter en Peter

foto's Italyherewe.com

Klik hier voor de foto's van Squadra 4, Peter en Peter. Het aantal foto's valt gelukkig mee. Het voordeel van een auto met open dak is dat je makkelijk foto's kan maken tijdens het rijden. Er zitten leuke foto's tussen, klik maar eens hier.

foto's van Erwin

foto's Italyherewe.com

Erwin laat zich niet onbetuigd deze trip: waarschijnlijk heeft hij de auto voor 2013 uitgezocht. Op een aantal van de ruim 200 foto's staat deze auto... maar welke zou het zijn? Het is leuk te zien dat iedereen toch van hetzelfde moment andere foto's maakt. Voor de foto's van Erwin klik je hier.

foto's van Ja... Jos

foto's Italyherewe.com

Jos heeft zich ook heerlijk uitgeleefd met zijn camera... Het bezoek bij de oude eigenaar van zijn Dino was heel bijzonder, we werden rondgeleid door zijn huis, garage en bedrijf. De auto's werden ook nog even aan zeer grondige blik van de kenner onderworpen. kijk maar hier

foto's van Siep

foto's Siep Italyherewe.com

Siep was er voor de eerste keer bij en heeft al zijn eerste indrukken op de gevoelige plaat vastgelegd. Het onlangs geopende museo Casa Enzo Ferrari in Modena is uitgebreid op de foto gezet. De foto's zijn net zo mooi als de geexposeerde auto's, kijk zelf maar hier...

foto's van Laax

foto's Lex Italyherewe.com

Lex had deze keer genoeg ruimte in zijn Berlina om naast gereedschap, vieze boekjes en 40 onderbroeken ook een hele dikke brabantse fototoeter mee te kunnen nemen. Hier heeft hij driftig mee geklikt. De slideshow die dit opleverde staat hier. Geniet ervan!