Italyherewe.com

 

Italyherewe.com

TTT 2010

Ieder jaar proberen we een bijzondere rit te organiseren. Samen een onvergetelijke week met het ingedrukte gaspedaal beleven is iets waar je lang op kan teren.

Natuurlijk moet de reis een naam hebben, een bijzondere naam. In de loop der jaren is hier een Italyherewe.com traditie ontstaan. De naam is een afkorting van 3 gelijke letters aangevuld met het jaar. Bovendien moet de naam helemaal nergens op slaan. We zijn de laatste tijd gecharmeerd van 3 Italiaanse woorden die als een Italiaan ze uitspreekt tot gefrons en complete verwarring leiden...

Voor 2010 hebben we gekozen voor de TTT2010. Meer over de Tifosi Turbolenti Toscanesi staat hier. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat iedere deelnemer deze naam zelfs na een avondje zwaar tafelen nog weet te herinneren.

Over de 2010trip. Dit jaar gaan we naar Toscane. Toscane staat al jaren op onze verlanglijst, nu gaat het er toch van komen. Voor het programma betekent dit wel het een en ander. Doordat er minder " auto-attracties" zijn als in Supercar Valley gaan we het iets anders aanpakken. Toch zijn er al contacten gelegd waarmee we voor een grote verrassing zullen zorgen!

De Mille Miglia komt langs, de mooiste steden van Italiƫ liggen in Toscane, de wegen zijn uitstekend en we hebben een lijst van absolute Must Ride wegen in dit gebied. Als klap op de vuurpijl is er onze locatie. We hebben een Toscaanse villa gehuurd die aan alle verwachtingen voldoet als je de foto's bekijkt.

Kortom: ook in 2010 Italy here we come!

Terug
Powered by Vanwijkzelf