La macchina

Alfa 6

Gli uomini della Squadra 6

In de ochtend van 22 oktober 1964 reed een witte Fiat 500 met grote vaart door het Veluwse landschap op weg naar het nabij gelegen ziekenhuis. Voorin trapte een vader in spé het gaspedaaltje bijkans door de bodemplaat. Op de achterbank lag een kermende aanstaande moeder... Enkele uren later werd er een jongetje geboren dat waarschijnlijk tijdens die dolle rit volledig is gegrepen door de bijzondere emotie van Italiaanse automobielen... Guido Kroos.
In de jaren dat hij opgroeide beheersten de Fiats van zijn vader de straat, vond hij... en was de plek waar hij het liefst was de showroom van de plaatselijke dealer...

Arnaud Snippe kende een minder Italiaanse start van zijn autocarriere. Deze ondernemer in Fieldmarketing en Tourisme had 17 jaar nodig voordat hij zijn Pa eindelijk in een italiaan geluld had (164). Toen hijzelf de speeltuin in mocht heeft hij eerst 1½ jaar in een Koreaanse stofzuiger gereden daarna alleen Beierse auto's. Momenteel één uit Stuttgart (wel in Italië gekocht), met uitzondering van een '66-Mustang. De spelregels spreken hem zeer aan, behoudens dat hij geen Italiaanse bolide heeft... (Fam. Kroos heeft er genoeg).

Met louter mannen in Italiaanse auto's naar Italië rijden om daar dingen te doen wat alleen mannen leuk vinden is het ultieme concept: daarom is team 6 van de partij.

groepsfoto
Terug
Volgende
Powered by Vanwijkzelf