La macchina

Fiat 130 Coupe

Gli uomini della Squadra 5

Gerard Weerd en Martin gaan dit jaar samen op pad. De Fiat van Gerard heeft in 2009 helaas teveel in de garage moeten staan maar dat gaat in 2010 goed gemaakt worden. Gerard is de enige van de oude Fiat 130 leden die zijn auto ieder jaar weer mee naar Italië neemt.

Martin en Gerard kennen elkaar alweer 23 jaar en zijn onafscheidelijk als het gaat om eten, drinken, autorijden en plezier maken. Een paar jaar geleden besloot Martin met een Pos Italyherewe.com te verrijken. Gerard had geen andere keus dan met wildvreemde bijrijders op pad te gaan. Geen woord hebben ze nog met elkaar gesproken tijdens al deze trips. Dit MOEST weer eens een keer veranderen en ze hebben besloten in 2010 elkaars luchtjes weer te besnuffelen in de prachtige Fiat 130.

Ze verheugen zich nu al op de eerste tankstations in Duitsland. Helaas voor Martin zal hij weer achter in de rij moeten aansluiten daar de Fiat 130 moeite heeft 200 PK + bij te houden. Ach ja... kan Martin eindelijk weer, in zijn hempie, op adem komen en zijn huiswerk op de achterbank maken.

groepsfoto
Terug
Volgende
Powered by Vanwijkzelf