La macchina

Ferrari Testarossa

Gli uomini della Squadra 3

De gebroeders Roger en Christiaan hebben na hun eerste RRR-trip de smaak te pakken: het is dus niet de vraag óf ze weer meegaan, maar vooral wanneer. Vorig jaar durfden ze pas in Duitsland bij de groep aan te haken, misschien dit jaar al in Heerlen? Feit is dat de honger naar Italyherewe.com-ervaringen nog lang niet gestild is, het gerstenat van 2009 naar nog meer smaakt, en de hoop bestaat 2009 zelfs nog te gaan overtreffen: dat zal geen gemakkelijke opgave worden voor de CEO van Italyherewe.com, maar het vertrouwen erin is er zeker.

De deelname aan de Italyherewe.com-trip is in staat deelnemers levenslang te vormen. Zo was Christiaan vorig jaar nog een ware Porsche-fanaat, inmiddels zijn volgens dezelfde persoon Italiaanse auto’s pas écht fraai, en had hij onlangs bijna een Italiaanse machina in zijn garage staan, ware het niet dat ze voor zijn Duitse bolide wel erg weinig wilden teruggeven. Ook Roger is veranderd, was vorig jaar risotto nog zijn favoriete maal, nu is dat spaghetti geworden. Samen op één kamer slapen willen ze nog altijd niet, dat is geen luxeverschijnsel maar bittere noodzaak. Beiden hebben een Tubi in hun keelholte die met name ’s-nachts zelfs een Italiaanse tenor doet verbleken.

Ook in 2010 zal de brullende grijze twaalfcilinder een poging wagen de V6’jes en V8’jes achter zich te laten,  al is het maar om weer een line-up te kunnen filmen. Met net een grote beurt achter de rug is ie er klaar voor en hoeven de gebroeders hopelijk niet hun 2 linkerhanden in te zetten. Het blijft desalniettemin een geruststellende gedachte zoveel technisch onderlegde medereizigers te hebben op zo’n trip want het adagium voor alle deelnemers is en blijft: samen uit, samen thuis !

groepsfoto
Terug
Volgende
Powered by Vanwijkzelf