Update:
14 Juli, 2010

Italyherewe.com
Het weer in Siena, vlak bij onze casa

Laatste Nieuws

(10-07)

We hebben de reunie gepland. 11 september verzamelen we in Amsterdam voor het bekijken van de zeer professionele video welke Roger heeft gemaakt. Natuurlijk gaan we nog meer doen maar de overige programmaonderdelen melden we jullie later.

____________________________________________

(15-05)

We zijn weer thuis. De TTT2010 is achter de rug en we zijn allemaal veilig teruggekeerd. De auto's verdienen nu rust. Ruim 3500 km. hebben we afgelegd, helaas ook in de regen maar dat heeft de sfeer gelukkig niet nadelig beinvloed. Het was weer fantasties... Op de site staan heel veel fotos, lekker voor de napret.

Veel nieuws valt niet meer te vermelden, maar blijf de site in de gaten houden...

____________________________________________

(30-04)

Gli amanti del pedale,

Met nog slechts een paar uur voor de start van de TTT2010 nog wat laatste huishoudelijke mededelingen. Al 4 teams hebben zich ingeschreven voor de Night Before In Heerlen, kan dus best gezelli worden.

Voorts:
Op de site zijn bij het programma per dag buttons opgenomen om de belangrijkste adressen en rijroutes alvast in je TomTom te kunnen zetten. Het schijnt ook voor Garmin apparaten te werken.

De routeboeken zijn gereed en zien erg fraai uit.
Omdat jullie het boek nu nog niet hebben hier een quote:
Tips & tricks voor nieuwe deelnemers:
1. Programmeer van alle squadra’s het telefoonummer van de bijrijder in je mobiele telefoon. In geval van calamiteiten kun je dan snel ’schakelen’.
2. Neem een navigatie-apparaat mee. Is in de praktijk soms erg handig.
3. Vergeet tijdens de trip niet Peter, Paul of Guido op de hoogte te brengen van eventuele onverwachte veranderingen in je schema. Een smsje volstaat, dit voorkomt onduidelijkheid en onnodig wachten van de groep.
4. Hou je in Zwitserland waar mogelijk aan de maximum snelheid. We hebben het vaak uitgetest en het is ons zelden gelukt om de Zwitserse politie te slim af te zijn.
5. Neem gereedschap en wat reparatie materiaal mee. Tie wraps, gaffa tape etc. Het kan het verschil betekenen tussen een auto achterlaten en (lekker) doorrijden.
6. Vergeet het Autobahnvjgnet, de verbanddoos, gevarendriehoek en het lelijke gele vestje niet in je boorduitrusting.
7. Check vooraf nog even de spanning van je reserveband.
8. Doe vooral waar je zin in hebt! Het is vakantie & na dit weekje moet je weer 51 weken wachten tot de volgende trip... Geniet van het verdere aftellen...

____________________________________________

(26-04)

De klok staat op nog 6 dagen... het begint nu echt te kriebelen... Om maar meteen met de deur in huis te vallen: we vertrekken maandagmorgen 3 mei heel vroeg vanuit Heerlen, Verzamelplaats is Shellstation Tienbaan aan de A76 net voor de grens met Duitsland in Heerlen. We verzamelen om 7.00 uur en rijden om 7.30 uur weg.

Verschillende mensen hebben aangegeven de nacht van te voren in een hotelletje te willen overnachten om toch nog iets van slaap te krijgen. De eerste reservering is gemaakt bij Van der Valk in Heerlen, op ca. 9 km. van onze startplaats. Mochten jullie ook de nacht van te voren in Heerlen willen overnachten dan lijkt het gezellig om dat in dit hotel te doen. Deze overnachting is geen onderdeel van het programma en moet je zelf regelen. “It geht oan!”

Fijne aftelling gewenst ____________________________________________

(18-04)

De kennismaking van de TTT2010 heeft onder een stralende zon plaatsgevonden. Kijk hier voor het eerste videoverslag van Roger... Beelden zeggen meer dan woorden.

____________________________________________

(31-03)

Beste autopoetsers,

Al aangekondigd (in een nogal chaotisch meeltje) maar hierbij dan echt de bevestiging van onze eerste Italyherewe.com sessie in het kader van de TTT2010 op 18 april a.s.

We hebben een mooi centraal gelegen restaurant geboekt voor een informeel samenzijn. Als de zon schijnt zitten we op terras anders binnen aan de bar.

Waar gaat het allemaal gebeuren:
Restaurant 't Wapen van Haarzuylen.
Brink 2
3455 SE Haarzuilens
(www.wapenvanhaarzuylen.nl)

Add-To-TomTom

Hier is perfecte plaats voor onze auto's.
We verwachten jullie om 14.00 uur, rond 17.00 uur is het klaar want we moeten natuurlijk niet overdrijven zo'n eerste keer.
Het is niet noodzakelijk om met je auto te komen maar natuurlijk wel leuk...

Tot de 18e!

____________________________________________

(16-03)

Het laatste team heeft zich aangemeld en is op de site gelaatst. De gehele groep is nu compleet.

____________________________________________

(11-03) Beste allemaal,

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Zondagmiddag 18 april houden we een kennismakingssessietje. Er zijn nog geen details bekend maar op een zeer informele manier een drankje drinken is de globale opzet. Ook dit jaar zijn er gelukkig weer nieuwe gezichten, dus even kennismaken kan geen kwaad. De trip is al kort genoeg: als je pas op de terugweg alle namen van de deelnemeres kent zijn we niet goed bezig. Locatie, tijdstip etc. volgt.

____________________________________________

(07-03) Beste Lotgenoten & Autovrienden,

Nu de eerste zonnestralen zich eindelijk weer laten zien is het tijd voor een kleine update over ons trippie. Je merkt aan een ieder dat de zin meer en meer toeneemt nu de afteller steeds minder en minder aangeeft. De signalen zijn tot nu toe alleen maar positief en als het aan ons ligt blijft dat ook zo.

Een kleine 40 dagen geleden hebben we jullie nog een update gegeven, nu de teller op minder dan 60 staat tijd voor een kleine verversing:

- Alle 10 teams zijn gevuld. Van team 10 Fred en Martijn ontvang ik binnenkort de foto's voor op de site. Iedereen vraagt naar hun auto, heb nog even geduld en dan kun je de foto's zien, tis iets met 3200...
Als ik alle meelwisselingen lees denk ik dat we een erg leuk clubje mannen bij elkaar hebben weten te sprokkelen.

- Het programma van 7 mei met een bezoek aan weer een andere Italiaanse autobouwer is definitief en staat op de site, echt een toppertje!

- Ook de eerste aanbetalingen zijn gedaan, ik ga jullie binnenkort vragen een financiële bijdrage te doen.

Kortom het beloofd weer een ouderwets inspirerende en gezellige trip te worden.

Tot zover... We gaan weer door met aftellen.

Groeten namens de feestcommissie,

Peter, Paul & Co

____________________________________________

(03-02) Beste Italië- & autovrienden,

We hebben gisteravond als organisatie weer even de koppen bij elkaar gestoken en kunnen jullie melden dat alles buitengewoon voorspoedig verloopt. We hebben officieel nog 1 plek vrij, maar wel al twee potentiële gegadigden. We hebben dit jaar –voor het eerst sinds jaren- geen verdwaalde Porsches meer in het wagenpark zitten. We moeten nog wat puzzelen met de bijrijders, maar het volste vertrouwen dat dit gaat lukken. Overigens zijn we ook zeer content met de groep leuke mannen dit jaar.

Kortom het beloofd weer een ouderwets inspirerende en gezellige trip te worden.

De nieuwtjes –het is per slot van rekening een nieuwsbrief- die we deze keer met jullie willen delen:

We hebben een Naam & een Logo! Here we go:

logo

Verder hebben we inmiddels een fijn hotelletje op de heenweg aan het Lago Maggiore geboekt. Helemaal leuk. Ze gaan voor ons de biervoorraad op 3 mei tijdelijk flink ophogen ;-) Dat was ‘m voor nu. We gaan weer door met aftellen.

Groeten namens de feestcommissie,

Peter, Paul, Guido & Co.

PS hier kun je zien wanneer en waar de website is aangepast.

_______________________________________________

(07-01) Beste liefhebbers van het ingedrukte Italiaanse gaspedaal,

Wij weten het zeker: jullie hebben al reikhalzend naar deze mail uitgekeken. Waar het om gaat: Italyherewe.com, editie 2010, gaat georganiseerd worden! De organisatie is achter de schermen alweer volop actief. Voor de 8e keer in successie trekken de Italyherewe.com-petrolheads naar Italië voor een heerlijk weekje pasta, petrol en plezier.

Ook dit jaar is het ons weer gelukt om iets nieuws aan het concept toe te voegen. We hebben namelijk het programma inhoudelijk teruggebracht naar vakantieniveau: we doen het dit jaar rustig aan. Het huis dat we in optie hebben genomen is zo fijn dat we daar veel willen vertoeven: klik hier voor de details.

De TTT2010 zal wederom een grote Mille Miglia-component kennen. Ook lekker gummen door de Toscaanse heuvels staat hoog op het ‘to do’-lijstje. Verder maken we een lijst van leuke bezienswaardigheden in deze regio, waar iedereen geheel naar eigen inzicht gebruik van kan maken. Om de tijd die gemoeid is met het overbruggen van de afstand naar Toscane te compenseren hebben we 1 dag aan het programma toegevoegd.

Wanneer: Maandag 3 t/m Zondag 9 mei 2010
Groepsgrootte: 20 mannen
Aantal km’s: +/- 3.700
Wie: klik hier voor de spelregels

Lang verhaal kort: De inschrijving is geopend!
Meld je aan via deze link

Terug
Powered by Vanwijkzelf