Meer dan uit de hand gelopen hobby.

In 1993 werd door een aantal enthousiastelingen van de Fiat 130 Club voor het eerst een jaarlijkse Italië-reis georganiseerd. Overdag lekker sturen, links en rechts een museum of fabriek bezoeken en ’s avonds genieten van de fantastische Italiaanse keuken en bijbehorende drankjes. Deze trip met de grote Fiat’s Cento Trenta heeft zich destijds 6x in successie herhaald.

Toen was het tijd voor andere belangrijke zaken in het leven. Carrière maken, trouwen, huizen kopen, kortom  ‘grote mensen’ dingen doen. Al snel begon het bij de harde kern weer te kriebelen. De Fiat’s 130 waren inmiddels deels omgewisseld voor andere Italiaanse raspaarden en de Italië-reis werd in 2003 nieuw leven in geblazen.

Hetzelfde recept en een aantal kleine aanpassingen: de belangrijkste is de verplichte deelname van mannen (sorry dames!) en daarnaast de deelname van louter Italiaanse volbloeden: Una Esperienza Particolare! We zijn inmiddels zeven geslaagde trips verder en denken al weer voorzichtig aan 2010...

Wat is de kracht van deze trip? Veel lol maken, niet zeuren, lekker sturen en volop genieten van al het moois dat Italië ons te bieden heeft. Ook is het gelukt om de trip elk jaar financieel toegankelijk te houden. Geen onnodige chique, maar wel alles uitstekend verzorgd. Dus… Italy…..here we come again!

Onze reis van 2009 zit erop, de reunie ook. Deze website zal begin 2010 waarschijnlijk weer volop nieuws brengen over de traktaties die we dan weer in petto hebben. Om in de stemming te komen is het bekijken van de site natuurlijk een absolute aanrader.

Italyherewe.com

Italyherewe.com