Italyherewe.com is een groep autoliefhebbers met een grote voorliefde voor Italiaanse auto's, Italiaans eten en vooral Italië zelf.

Voortkomend uit de voormalige Fiat 130 Club organiseert zij ieder jaar voor gelijkgestemden een weekje Italië. Geen wedstrijd, geen rally maar gewoon een heerlijk gezellig weekje Italië met dat wat ze zo leuk vinden: feesten in Italië: lekker rijden, tanken, lol maken, eten, aparte dingen bezichtigen, beetje slapen en weer opnieuw beginnen met een enthousiasme waar niemand tegenop kan. We doen het één maal per jaar, Una  Esperienza  Particolare!

Sinds 2006 gebruiken we, ter ondersteuning van onze trip de website www.Italyherewe.com. Via deze website wordt iedereen op de hoogte gehouden van alles wat we gaan meemaken en meegemaakt hebben. De site bevat alle noodzakelijke informatie en natuurlijk veel foto's.

Belangrijk voor de organisatie is de combinatie van mens en machine: deelnemers zijn gezellig, goed gemutst en de hele dag vrolijk. De auto's zijn mooie Italiaanse raspaarden met multi pk's. Dit in combinatie met een uitdagend programma maakt de missie van Italyherewe.com geslaagd....


Italyherewe.com